•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS web prezentacija među 50 najboljih u Srbiji PDF Štampa El. pošta
    petak, 03 februar 2012 15:56

    U tradicionalnoj akciji časopisa PC Press, web prezentacija Auto-moto saveza Srbije proglašena je za jednu od 50 najboljih u Srbiji za 2011. godinu. U Skupštini grada Beograda po petnaesti put dodeljena su priznanja uglednog časopisa PC Press koji prati najnovije IT tehnologije, za 50 najboljih domaćih sajtova u deset kategorija – društvo, e-market, lifestyle, kultura i nauka, porodica i zdravlje, servisi, sport i (avan)turizam, tehnologija, vesti i informacije i zabava.

    U ovoj akciji, koja se organizuje od 1997. godine kada je započeo razvoj Interneta u Srbiji,  web prezentacija AMSS je proglašena za jednu od pet najboljih u kategoriji "Društvo". Sajt AMSS izdvojio se mnoštvom korisnih informacija za vozače, izuzetnom mapom prohodnosti puteva i velikom posećenošću.

    Ovo laskavo priznanje i ulazak u grupu popularnih „50 Webtastičnih“ je značajno priznanje za Auto-moto savez Srbije koji konstantno radi na podizanju kvaliteta svoje internet prezentacije koja omogućava korisnicima lako dostupne, neophodne
    i aktuelne informacije - podaci o prohodnosti puteva, međunarodna dokumenta, propisi u zemlji i inostranstvu, putarine, registracija vozila, osiguranje, kao i najnoviji trendovi i akcije u oblasti saobraćaja i bezbednosti.

    Stručna javnost je prepoznala kvalitete web prezentacije AMSS, a nove ideje i planovi koji su fazi realizacije i koji će je unaprediti, uveravaju nas da ćemo i u sledećem izboru biti u društvu 50 najboljih.

    Za više informacija posetite www.pcpress.rs

     

     

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •