•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Prijem u Palati Srbije PDF Štampa El. pošta
    sreda, 09 septembar 2015 16:06

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/szos2015-prijem is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Najuspešnije su ugostili ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik AMSS Mirko Butulija.
     
    Uspeh naših iz Srbije na 30. Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja, obeležen je i prijemom u Palati Srbije. Njih su ugostili ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik AMSS Mirko Butulija.
    “Ponosni smo na naše reprezentativce, ovu decu koja nas svojim uspehom motivišu i pokazuju da smo u pravu kada resurse AMSS sistema ulažemo i u edukaciju dece. Izuzetno je važno da se svake sezone sve više škola i dece uključuje  u ovo takmičenje”- rekao je predsednik AMSS Mirko Butulija i najavio da će saobraćajna edukacija dece i ″Šta znaš o saobraćaju″ biti i dalje važan deo strategije AMSS.
     
    Ministri su pohvalili uspeh ekipe Srbije, kako ove godine u Beču, tako i proteklih godina, kada su naši predstavnici dvaput uzastopno osvajali evropske šampionske titule. Oni su ovom prilikom osnovce i njihove nastavnike posebno pohvalili za uspeh, požrtvovan i uspešan pedagoški rad i izrazili nadu da će se sa uspesima i dobrim rezultatima nastaviti.
     
    “Saradnja Ministarstva omladine i sporta i AMSS je dugotrajna i pokazuje da uspeh ne izostaje ne samo u automobilskom, moto i karting sportu već i u ovako važnoj oblasti, izuzetno značajnoj za čitavo društvo. Čestitam na postignutom odličnom rezultatu i siguran sam da ćete sledeće godine biti još bolji. Mi ćemo se potruditi da zajedno sa AMSS obezbedimo sve potrebne uslove kako bi bili spremni da  najbolje predstavljate Srbiju, vi ste to zaslužili”- obratio se deci ministar Vanja Udovičić.
     
    Prisutnima se obratio i ministar Aleksandar Vulin.“Uspeh ove dece govori o njihovoj svesti  da ponekad u životu nema mesta za greške, da nekada nemamo prava na popravni, ova deca nas uče i da ispravimo svoje greške i svi treba da sledimo njihov primer. Zahvalni smo AMSS što organizuje “Šta znaš o saobraćaju” i bavi se ovako važnom društvenom temom, najvažniji i naskuplji je upravo dečji život”- rekao je ovom prilikom ministar Vulin i čestitao osnovcima na ogromnom uspehu.
     
    U ovom specifičnom nadmetanju u znanju i veštinama čiji je cilj da se edukuju i zaštite najmlađi učesnici u saobraćaju, još jednom podsećamo Srbiju su predstavljali: Vuk Golubović, (OŠ ′′Dositej Obradović′′, Omoljica), Minja Milovanović, (OŠ ′′Sveti Sava″,Kraljevo), Aleksandra Pantović, (OŠ ″Dragojlo Dudić″, Beograd) i Aleksandar Hardi (OŠ ″Petefi Brigada″, Kula). Njih su i u Beču pratili njihovi nastavnici Dejan Miladinović, Miodrag Tasić, Biljana Vučković i Lidija Bačić kao i Branislav Pijević iz AMSS. Prijemu su prisustvovale i devojčice koje su prošle i pretprošle godine osvajale  šampionske titule, Ana Andrejević i Jelena Božović, obe iz OŠ Dragojlo Dudić iz Beograda. One su u Palati Srbije podržale uspeh svojih drugara postignut ove godine u Beču. 

    {gallery}galerije/szos2015-prijem{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •