•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS podelio besplatne kacige PDF Štampa El. pošta
    sreda, 23 septembar 2015 16:49

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/dan_bez_automobila_2015 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U okviru obeležavanja akcije “Dan bez automobila”, koju sprovodi Parking servis uz podršku Skupštine grada i Uprave saobraćajne policije, otvoreni su novi parkinzi za bicikle na šest lokacija u gradu, a Auto moto savez Srbije danas je organizovao i deljenje više stotina zaštitnih kaciga za motocikliste i bicikliste. Tim povodom danas je ispred Doma omladine Beograd održana Konferencija za štampu, na kojoj su se brojnim prisutnima obratili predsednik AMSS Mirko Butulija, gradski menadžer Goran Vesić, gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić i direktor JKP “Parking servis” Beograd, Andrija Čupković.

    U cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja i kreiranja saobraćajne kulture među vozačima, posebno među vozačima dvotočkaša kao jednoj od najranjivijih grupa u saobraćaju, AMSS je podržao ovu inicijativu i odlučio da sprovede svoju tradicionalnu akciju “Kaciga glavu čuva”. Kao društveno odgovorna organizacija, na ovaj način želimo da podstaknemo vozače bicikala i motocikala da koriste zaštitnu opremu i na taj način povećaju sopstvenu bezbednost, istakao je predsednik AMSS Mirko Butulija naglasivši da će se akcija podela zaštitnih kaciga nastaviti u narednih mesec dana širom Srbije.

    Predstavnici Parking servisa i Grada naglasili su da su osluškujući potrebe biciklista, osim kod Doma omladine, besplatni parkinzi za bicikle “P profila” postavljeni na još 5 lokacija u Beogradu – kod Palate Albanije, Elektrotehničkog fakulteta, Železničke stanice, na Trgu Nikole Pašića, kao i u garaži na Obilićevom vencu.

    Ova zajednička akcija ima za cilj da podstakne upotrebu dvotočkaša, po ugledu na evropske metropole, kako bi se i u našem glavnom gradu smanjile gužve i zagađenost vazduha. Deleći zaštitne kacige, AMSS i Parking servis, između ostalog žele da podstaknu bezbednu i sigurnu vožnju.

    {gallery}galerije/dan_bez_automobila_2015{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •