•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS PODRŽAO AKCIJU EDUKACIJE NAJMLAĐIH - PIONIRSKI GRAD PONOVO „VRAĆEN DECI“ PDF Štampa El. pošta
    ponedeljak, 05 oktobar 2015 16:45

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/pionirskipark2015 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Grada Beograda, Auto moto savez Srbije, JKP “Parking servis”, JP „Gradsko stambeno” i JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“ organizovali su priredbu u amfiteatru SRC „Pionirski grad” u Beogradu u okviru koje je izvedena predstava edukativnog karaktera na temu bezbednog ponašanja dece ispred zgrada, škole i u saobraćaju. Nakon predstave kojoj je prisustvovalo više od 400 učenika, predstavnici Beogradske policije, javnih komunalnih preduzeća i Auto moto saveza Srbije družili su se sa decom i tako pokazali da su ljudi u uniformama njihovi prijatelji, koji brinu o bezbednosti svih stanovnika Beograda. Povodom ovog događaja je u Košutnjaku bila postavljena i izložba komunalnih policijskih i AMSS vozila.

    Ovom akcijom želeli smo da pokažemo deci da žive u sigurnom okruženju, ali i da ih kroz igru i zabavu naučimo saobraćajnoj kulturi i pružimo im elementarno znanje o pravilima ponašanja, koje će njihovo kretanje učiniti bezbednim i dati im osećaj sigurnosti. Auto moto savez Srbije danas je još jednom dokazao da je društveno odgovorna organizacija koja brine o najmlađima, onima koji tek treba da preuzmu odgovornost za funkcionisanje i razvoj saobraćajnog sistema, istakao je ovom prilikom predsednik AMSS Mirko Butulija.

    Generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev podržao je inicijativu “Parking servisa” i obećao da će Auto moto savez Srbije nastaviti da učestvuje u akcijama koje promovišu bezbedno ponašanje svih učesnika u saobraćaju jer se na taj način smanjuje broj povređenih i stradalih osoba u saobraćaju.

    Grad Beograd i „Parking servis“ su uredili „Pionirski grad“, kako bi svi njegovi kapaciteti mogli ponovo da se koriste za održavanje najznačajnijih dečjih skupova i organizaciju raznovrsnih zvaničnih programa za najmlađe. Ovom priredbom je posle dužeg vremena, deci simbolično vraćen njihov “Pionirski grad”.

    {gallery}galerije/pionirskipark2015{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •