•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS I PARKING SERVIS OZVANIČILI SARADNJU PDF Štampa El. pošta
    utorak, 10 novembar 2015 11:31

    Auto moto savez Srbije i Parking servis su ozvaničili saradnju Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji, koji su u prostorijama Auto moto saveza Srbije potpisali predsednik AMSS Mirko Butulija i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

    Auto moto savez Srbije kao društveno odgovorna organizacija prepoznao je u Parking servisu partnera sa kojim deli slične vrednosti i odgovorno poslovanje. Sa ciljem unapređenja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i kreiranja saobraćajne kulture među vozačima, rešili smo da našu saradnju intenziviramo i krunišemo ovim ugovorom. Na taj način, obostranim zalaganjem, želimo da podignemo kvalitet preventivno bezbednosnih akcija, istakao je prilikom potpisivanja Ugovora predsednik AMSS.

    Direktor Parking servisa Andrija Čupković rekao je ovom prilikom da je zadovoljan što je u Auto moto savezu Srbije pronašao strateškog partnera sa kojim će ubuduće nastaviti da zajednički inicira i sprovodi projekte i akcije od šireg društvenog i javnog značaja.

    Vođeni željom da učvrste odnose i razviju dugoročnu saradnju, ove dve organizacije ukazale su jedna drugoj međusobno poverenje i obavezale se na obostrani doprinos postizanju zajednički definisanih ciljeva, pre svega u oblasti bezbednosti saobraćaja.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •