•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • “Kaciga glavu čuva” sada u saradnji AMSS i Parking servisa PDF Štampa El. pošta
    sreda, 11 novembar 2015 16:23

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/kacigaglavucuvaps2015 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U tradicionalnoj akciji Auto moto saveza Srbije “Kaciga glavu čuva”, koja se sprovodi na više lokacija u Beogradu u saradnji sa Parking servisom, generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković podelili su besplatno građanima zaštitne kacige za bicikliste.

    U cilju razvoja saobraćajne kulture svih učesnika u saobraćaju kao i povećanja bezbednosti, posebno među vozačima dvotočkaša koji koji pripadaju najugroženijim kategorijama, AMSS je još jednom sproveo ovu preventivno-bezbednosnu akciju. Kao društveno odgovorna organizacija, na ovaj način želimo da podstaknemo vozače bicikala da obavezno koriste zaštitnu opremu i na taj način povećaju sopstvenu bezbednost, ali i da razviju dobre navike u saobraćaju, istakao je generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev koji je kacige podelio na Adi Ciganliji.

    Nadovezujući se na njegove reči, direktor JKP Parking servis Andrija Čupković naglasio je da saradnja AMSS i Parking servisa nikad nije bila intenzivnija i da će se i u narednom periodu ogledati kroz mnogobrojne akcije od šireg društvenog i javnog značaja.

    Ova zajednička akcija ima za cilj bezbednu i sigurnu vožnju i omasovljenje biciklista u glavnom gradu. Više stotina kaciga podeljeno je na najprometnijim i omiljenim biciklističkim stazama Beograda, pa tako i na Zemunskom keju, gde se akciji priključio i predsednik opštine Zemun, Dejan Matić.

    {gallery}galerije/kacigaglavucuvaps2015{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •