•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Prijem kod Predsednika Republike PDF Štampa El. pošta
    utorak, 18 oktobar 2016 13:52

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/kod_predsednika is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

     Predsednik Tomislav Nikolić danas je u zgradi Generalnog sekretarijata  Predsednika Republike Srbije dočekao učenike četvrtog i petog razreda naših osnovnih škola, koji su osvojili četvrto mesto na prestižnom 31. Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja održanom u gradu Ústí nad Labem u Češkoj. 
    Najbolji osnovci su imali priliku da na sastanku sa Predsednikom Republike podele svoje pozitivne utiske sa takmičenja, na kom su se u konkurenciji od 23 zemlje izborili za visoko četvrto mesto. 
    Svake godine hiljade osnovca u okviru takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje AMSS organizuje već  skoro pola veka, nadmeće se u poznavanju saobraćajnih propisa i veštini vožnje bicikala, čime stiču znanje neophodno za bezbedno učestvovanje u saobraćaju.
    U ime organizatora sastanku je prisustvovao i generalni sekretar AMSS, Predrag Đurđev, koji je  predstavio takmičenje „Šta znaš o saobraćaju“ - projekat koji se pokazao kao najbolji način rada sa decom kada je u pitanju usvajanje saobraćajne kulture kod najmlađih. 
    Ovom prilikom ukazano je na važnost preuzimanja svih mera za pravilno i savesno učestvovanje u saobraćaju,  posebno kroz edukaciju, ne samo mladih, već i odraslih, koji su prvenstveno nosioci odgovornosti u saobraćaju.
    Na ovogodišnjem evropskom takmičenju Srbiju su predstavljali Nikola Jović iz Niša, Miljana Veselinović iz Niške Banje, Petar Lukić iz Sremske Mitrovice i Leonela Cifrić iz Ruskog Krstura.
    Predan rad u kontinuitetu doneo je dobre plasmane naše reprezentacije i na dosadašnjim nastupima na evropskim takmičenjima: srebro 2012, zlato 2013 i 2014, kao prošlogodišnje i ovogodišnje četvrto mesto.
    {gallery}/galerije/kod_predsednika/{/gallery}
     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •