•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS podržao akciju "Đaci vas mole, usporite pored škole" PDF Štampa El. pošta
    sreda, 26 oktobar 2016 11:36

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/djaci_vas_mole is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U ime kontinuirane saradnje sa svim institucijama koje se bave bezbednošću u saobraćaju, AMSS je povodom početka desetog ciklusa akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“, u OŠ „France Prešern“ u Rakovici, podržao akciju Parking servisa.
    Uz podršku i prisustvo predstavnika svih resornih institucija i ministarstava, za đake prvake ove škole, održana je edukativna predstava o saobraćaju. Cilj predstave najmlađim đacima škole je edukacija kroz igru i zabavu, i povećanje njihove bezbednosti u saobraćaju. 
    Generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev naglasio je na skupu u Rakovici,   da će AMSS kao jedna od vodećih institucija koja se bavi besbednošću u saobraćaju, uvek podržati ovakve aktivnosti. Bezbednost i prevencija dece u saobraćaju su prioritet društva, zato je korisno da se najmlađim osnovcima na njima prepoznatljiv način - dečjom predstavom, približi značaj učešća i   bezbednosti u saobraćaju. Neprocenjiv doprinos tome kroz ovu akciju je i to, što oni već kao prvaci mogu da nauče da pravilno prelaze ulicu, i počnu da poštuju saobraćajne propise.
    Prisutni predstavnici ministarstava Republike Srbije, saobraćajne policije Republike Srbije, Grada Beograda, Uprave saobraćajne policije grada Beograda, Auto moto saveza Srbije (AMSS) i Parking servisa, obezbedili su i podelili deci i korisne poklone, fluorescentne prsluke, kalendare i kviz knjige “Bezbedno do škole”. 
    Dobar primer koji govori o značaju pojedinačnog angažovanja opština u ovoj akciji, je upravo to što se u zonama škola Rakovice, od početka trajanja akcije nije dogodila ni jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su stradala deca. 
     
    {gallery}/galerije/djaci_vas_mole/{/gallery}
     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •