•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • U Kruševcu dodeljena priznanja i nagrade najboljima u moto sportu za 2016. godinu PDF Štampa El. pošta
    nedelja, 04 decembar 2016 19:49

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/mss is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U organizaciji Auto-moto saveza Srbije i Moto saveza Srbije u Kruševcu su, uz podršku grada Kruševca, proglašeni najbolji takmičari u moto sportu za ovu sezonu i tom prilikom su uručene medalje svima koji su ostvarili vrhunske rezultate. Pored medalja tamičarima, uručena su i specijalna priznanja za izuzetan doprinos u razvoju moto sporta u Srbiji. Ovu tradicionalnu dodelu nagrada pred mnogobrojnim zvanicama  i uz spektakularan program, otvorili su predsednik AMSS Mirko Butulija i predstavnik grada Kruševca Živojin Miloradović.
    Auto-moto savez Srbije nastavlja da radi na afirmaciji moto sporta u Srbiji, a veliki broj uspešno organizovanih kako domaćih tako i međunarodnih takmičenja u ovoj sezoni, dovoljno govore o napretku koji smo ostvarili. Tu su i stipendije za najbolje mlade nade, koji će uz podršku AMSS moći da nastave svoj put ka ostvarivanju najboljih rezultata. Ipak, bez obzira što je ovde reč o profesionalcima, mislim da je važno istaći i to da ćemo uvek nastojati da oni najpre budu bezbedni, kako na takmičenjima, tako i u svakodnevnom saobraćaju, kroz brojne preventivno bezbednosne akcije koje AMSS organizuje i na kojima će nastaviti da radi i ubuduće, rekao je predsednik AMSS Mirko Butulija.  Uz predan rad u okviru međunarodnih tela čiji smo deo, ali i uz saradnju domaćih činilaca, verujem da će moto sport u Srbiji nastaviti da se razvija, istakao je Butulija, zahvalivši se tom prilikom ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću i gradu Kruševcu na dosadašnjoj podršci i saradnji.
    Nadam se da smo uspeli da opravdamo poverenje i ispunimo očekivanja kako organizatora, tako i svih prisutnih šampiona, te da ćemo i u narednim godinama imati priliku da budemo domaćini ovako značajnih skupova. Saradnja Auto-moto saveza Srbije i grada Kruševca je veoma uspešna, a verujemo da će zajednički budući projekti doprineti da ona bude još intezivnija, rekao je predstavnik grada Kruševca Živojin Miloradović.
    Ovogodišnji šamiponi koji su osvojili medalje za ostvarene najbolje rezultate u moto sportu u brojnim disciplinama su: Goran Stojanović-klasa 1000 SST, Nenad Stojanović-klasa 600 SSP, Nikola Gajić-klasa 125 SP, Draženko Tintor-klasa 1000 Formula, Milan Lovrić-klasa 600 Formula, Aleksa Milosavljević-klasa MX65, Janko Railić-klasa MX85, Nenad Petrović-klasa MX2 i MX Junior, Branko Antić-klasa MX1, Viktor Lang-klasa MX3, Dragiša Stanković-klasa MX Senior, Nemanja Petrić-klasa MXB.
     

    {gallery}/galerije/mss/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •