•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS: Podrška auto-moto sportu PDF Štampa El. pošta
    ponedeljak, 27 mart 2017 14:27
     
    Auto-moto savez Srbije i Sportski auto i karting savez Srbije potpisali su danas na Beogradskom sajmu ugovore o saradnji sa predstavnicima gradova i opština sa ciljem pružanja podrške auto-moto sportu kako bi se vratio na stare staze uspeha, ali i podizanja svesti o važnosti i edukaciji bezbednosti u saobraćaju. 
    Predsednik AMSS, Mirko Butulija, istakao je da mu je posebno zadovoljstvo zbog inicijative kojom će se pokrenuti projekat Sportskog auto i karting saveza Srbije i lokalnih samouprava, a koji će doprineti boljoj promociji auto i moto sporta u Srbiji, vratiti ga na mesto kome mu pripada i doprineti povećanju bezbednosti u saobraćaju. Siguran sam da ćemo ubuduće imati više vozača koji će biti promoteri ove ali i sličnih akcija, rekao je Butulija.
     
    Sa željom da delujemo preventivno, kada je reč o bezbednosti u saobraćaju, ali i sa željom da ojačamo auto i moto sport u Srbiji, ovim projektom načinili smo prvi korak, istakao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Odgovornost je svih nas prema našoj deci, prema budućim šampionima da istrajemo ovoj u nameri, i uz podršku kako Auto-moto saveza Srbije i lokalnih samouprava projekat sprovedemo u delo, izjavio je Udovčić.
     
    Predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja, Branko Stamatović zahvalio se svima  na naporima da se uključe u promovisanje i rad na unapređenju bezbednosti saobraćaja u Srbiji. Istakao je važnost uloge koju AMSS ostvaruje kroz svoje projekte, kojima se kroz edukaciju podiže saobraćajna kultura kod mladih, i koju je Agencija za bezbednost saobraćaja prepoznala, izrazivši zadovoljstvo zbog pokrenute inicijative i na lokalnom nivou.
     
    Uz podršku Auto-moto saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i Agencije za bezbednost saobraćaja, svoju podršku projektima kojima se omogućava razvoj auto i moto sporta dali su i naši  proslavljeni šampioni iz sveta auto sporta, Dušan Borković i Nikola Miljković.
     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •