•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Uspešno otvorena legendarna auto trka „Nagrada Beograda“ na stazi Ušće PDF Štampa El. pošta
    nedelja, 18 jun 2017 14:05

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/usce_2017 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Svečanim otvaranjem u 12 časova, u nedelju 18.06. je počela kružna auto trka “Nagrada Beograda 2017” na Ušću, koju je organizovao Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), Auto-moto savez Srbije (AMSS)  uz podršku Skupštine grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije (SSS), i AMS Osiguranja (AMSO).

    Na stazi dugačkoj 2.310 metara, na ušću Save i Dunava, nastupiće je stotinak vozača, koji se takmiče za Nacionalni šampionat. Ove godine otvorene su sve klase i discipline, vozi se u pet divizija, uključujući i klasu legendarnog fiće. Nagrade najuspešnijima dodeljivaće se najuspešnijim takmičarima po završetku svake divizije.

    Prilikom otvaranja, publici i prisutnim takmičarima su se obratili Nebojša Stevanović, direktor Gradskog centra za fizičku kulturu (Starog Dif-a), zatim Miodrag Mika Đelmaš, počasni predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), Staniša Lazarac, predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije i Predrag Đurđev, generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

    "Izuzetna mi je čast što se nalazim na stazi kojom se trke voze još od prošlog veka, i što smo u mogućnosti da i danas zaljubljenicima u automobilizam pružimo mogućnost da budu deo svega što nosi ovaj sport", istakao je diektor Gradskog centra za fizičku kulturu Nebojša Stojanović i dodao da je veoma ponosan jer ova manifestacija postaje simbol Beograda.

    Ovom prilikom, Miodrag Mika Đelmaš je srdačno pozdravio skup i izrazio očekivanja koja podrazumevaju dobre vožnje. Poželeo je takmičarima sreću.

    Generalni sekretar AMSS, Predrag Đurđev, zahvalio se svima koji su učestvovali u organizaciji   ovog takmičenja. "Siguran sam da ćemo i ovoga puta opravdati ukazano poverenje i još jednom dokazati da auto sport u Srbiji ima budućnost", naglasio je Đurđev i izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da se sav uložen trud u organizaciju ove manifestacije isplatio i što je značaj ovog takmičenja prepoznat,  a to  dokazuje sve veća zainteresovanost takmičara i publike.

    "Auto-moto savez Srbije i Auto karing savez Srbije, će i u narednom periodu nastaviti da ulažu napore kako bi auto sport u Srbiji dostigao viši nivo i još bolje i uspešnije funkcionisao.Ovom prilikom se zahvaljujem svima sa kojima sarađujemo na ovom projektu na naporima koje ulažu, kako bi ova grana sporta mogla da nastavi da se razvija”, istakao je Staniša Lazarac.

     "Nagrada Beograda 2017", kao tradicionalno takmičenje u auto sportu, boduje se za Nacionalni šampionat Srbije. Činjenica je da ovo ponovo postaje veliki spektakl, koji u skladu sa tradicijom uživa veliku pažnju ljubitelja automobilizma i privlači veliki broj gledalaca.

     

    {gallery}/galerije/usce_2017/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •