•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Trkački vikend na Avali PDF Štampa El. pošta
    četvrtak, 22 jun 2017 11:50

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/trkacki_vikend_2017 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Posle više nego uspešno odrađene kružne trke na Ušću, Srpski auto i karting savez Srbije i Auto-moto savez Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, 24. i 25. Juna organizuje brdsku auto trku Avala, koja ima međunarodni karakter. Posle petogodišnje pauze, čuvena staza na beogradskoj planini vraća se u kalendar takmičenja, ne samo za domaći Šampionat, veći će se za bodove boriti i svi oni koji žele da upišu poene za Centralno evropsku zonu. Prema prvim najavama, za vikend se na Avali očekuje oko 50 takmičara, među kojima će biti i gosti iz Poljske, Crne Gore i BiH.

    Zbog svega gore navedenog, SAKSS i AMSS su ponovo imali značajnog partnera u Gradu Beogradu, posredstvom Beokom servisa, pa su gradske javne službe ponovo uradile veliki posao na pripremi staze. Kompletna asfaltna podloga je promenjena, naneta su dva sloja novog asfalta celom dužinom staze, a delovi predviđeni za publiku su uređeni i spremni da dočekaju sve zainteresovane gledaoce. Prostor oko Avalskog tornja je takođe sređen, a upravo će ova institucija i građani imati velike koristi nakon trke, jer će put od podnožija ka tornju sada biti poput piste.

    Brdska trka „Avala 2017“ počinje verifikacijom i tehničkim pregledom, koji su na programu u subotu, 24. Juna, od 07 do 10 časova. Prvi od dva predviđena treninga startovaće tačno u podne, a drugi se vozi 30 minuta nakon završetka prvog treninga. U nedelju, 25. juna, posle svečanog otvaranje prvi automobil startuje u 12:00 časova. Druga vožnja predviđena je oko 14:00 časova a svečano proglašenje podno veličanstvenog tornja zakazano je za 16:00 časova.

    Ukoliko tehnički zahtevi dozvole sa Avale će biti emitovan direktan prenos nedeljne trke, ne samo na zvaničnom sajtu SAKSS- a, i njegovim Youtube i Facebook kanalima, već i na sportskoj televiziji SOS kanal i AMSS društevnim mrežama.

    {gallery}/galerije/trkacki_vikend_2017/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •