•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Svečano na novoj moto stazi počela Velika nagrada Zrenjanina PDF Štampa El. pošta
    subota, 16 septembar 2017 16:09

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/zrenjanin_2017 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    U subotu 16. septembra 2017. godine, svečano je otvorena moto trka pod nazivom ''Velika nagrada Zrenjanina'', u disciplini Moto Klasik i Road Racing kategorija 125, na stazi “Industrijska zona jugoistok Zrenjanin”. Organizatori ove moto trke, koja će se bodovati za nacionalni i balkanski šampionat, Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i klub „Petrovgrad“ iz Zrenjanjina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanjina, svim ljubiteljima dvotočkaša priuštili su pravi moto spektakl.

    Sertifikovana staza „Industrijska zona jugoistok Zrenjanin“ na kojoj se vozi trka, duga je 3.000 metara, širine 6-7 metara, ima 9 krivina i predstavlja divan prizor takmičarima i publici. Lepo vreme i uzbudljiva takmičarska atmosfera, prijala je prisutnim zaljubljenicima u moto sport koji će danas i sutra navijati za čak 60 takmičara, koji su u Zrenjanin došli iz čitave Evrope.

    Na svečanoj ceremoniji otvaranja, kao domaćin ovog takmičenja, prvo se svima obratio Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji se zahvalio Auto-moto savezu i Moto savezu Srbije na podršci u ovom projektu, rekavši da mu je čast što se posle 15 godina u Zrenjaninu održava takmičenje u moto sportu, na novoj stazi koja je od ogromnog značaja za grad. Takmičarima je poželeo uspešne rezultate i da bezbedno stignu na cilj.”

    Prisutne je pozdravio i predsednik Auto-moto saveza Srbije Mirko Butulija, koji je čestitao gradonačelniku i organizatorima na uspehu i izgradnji staze, i zahvalio na srdačnoj dobrodošlici. „Auto-moto savez Srbije veruje da je ovo samo početak promocije moto sporta u Zrenjaninu i nadam se da će se na ovoj stazi već sledeće godine, voziti sve discipline za nacionalni, balkanski i mediteranski šampionat. Duboko sam ubeđen da će Zrenjanin postati centar moto sporta u Srbiji“, rekao je Mirko Butulija i zvanično otvorio trku.

    {gallery}galerije/zrenjanin_2017/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •