•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • REZULTATI AMSS ZIMSKE AKCIJE „ISPRAVNO VOZILO - BEZBEDNO VOZILO” PDF Štampa El. pošta
    četvrtak, 14 decembar 2017 19:53

    [sigplus] Critical error: Image gallery folder galerije/ivbv_zima_2017 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

    Besplatna provera tehničke ispravnosti na početku zimske sezone pokazala je kao i pred letnju sezonu, rast ispravnih i bezbednih vozila u Srbiji u odnosu na rezultate ove akcije u prošloj 2016. godini. AMSS je u svojim tradicionalnim akcijama utvrdio da je procenat neispravnih automobila u 2017. godini smanjen ispod trećine pregledanih vozila, odnosno za čitavih 10% u odnosu na rezultate u akcijama sprovedenim u 2016. godini.  
    Pred početak zimske sezone, od 20. do 25. novembra 2017. godine priliku da besplatno provere tehničku ispravnost svojih automobila na 100 linija tehničkih pregleda AMSS širom Srbije, iskoristilo je 5.000 vozača. Rezultati pokazuju da svega 28% ima neku neispravnost. U prošloj  2016. godini bilo je više od trećine, čak 37 % neispravnih automobila.
    Analiza strukture kvarova u zimskoj ovogodišnjoj akciji, pokazuje da od neispravnih vozila čak 41% ima problem sa kočionim sistemom, 12% sa sistemom za upravljanje, a svetlosna signalizacija nije bila potpuno ispravna kod 34% automobila.
    U prethodnoj akciji  u junu ove godine najčešći problem, pokazalo se, bili su uređaji za zaustavljanje i to u 38% slučajeva, dok je 32% kvarova detektovan na uređajima za osvetljavanje, odnosno na uređajima za upravljanje 16% .
    Podsetimo, Auto-moto savez Srbije je u saradnji sa Upravom saobraćajne policije i uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila dva puta godišnje organizuje tradicionalnu akciju besplatne provere tehničke ispravnosti  „Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”. Za besplatnu proveru tehničke ispravnosti najviše su bili zainteresovani vlasnici starijih automobila, koji već pretpostavljaju da postoji neka neispravnost na njihovom vozilu.

     

    {gallery}galerije/ivbv_zima_2017/{/gallery}

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •