•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Najboljima na Ušću uručeni pehari! PDF Štampa El. pošta
    ponedeljak, 03 septembar 2018 04:34

    Škripa guma, navijanje publike i buka motora, ponovo su  tokom vikenda odjekivale Ušćem.  Legendarna kružna auto trka “Nagrada Beograda - Ušće 2018” u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), Auto-moto saveza Srbije (AMSS), Sportskog auto-moto saveza Beograda, uz podršku Skupštine grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije i AMS Osiguranja okupila je preko 100 takmičara i brojnu publiku.

    Konkurencija je bila jaka, a trka pravo uživanje za poznavaoce automobilizma i spektakl za sve koji su bili u prilici da posmatraju vožnju na ušću Save i Dunava, na legendarnoj stazi na Ušću,  dugačkoj 2.325 metara. Najboljima nakon pet sati uzbudljive i napete vožnje dodeljeni su pehari u svim klasama, kao i za plasman u FIA Centralno-Evropsku Zonu (CEZ), Nacionalni šampionat Srbije, otvoreno Prvenstvo Srbije i Šampionat Bosne i Hercegovine.

    Pomoćnik gradolnačenika grada Beograda Andreja Mladenović,  predsednik Sportskog auto-moto saveza Beograda i generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev i predsednik SAKSS Staniša Lazarac dodelili su pehare najboljima, u klasi D4 – 1600 prvoplasiranom Vitomiru Cvetiću u klasi D4 – 2000 Mirku Milovanoviću.

    Ovogodišnji šampioni Nagrade Beograda u Nacionalnom šampionatu su: u klasi I Vukašin Stefnović, klasi II Nenad Mijaljević, klasi III Dragan Filipović, klasi IV Marko Vukašinović, klasi V Vitomir Cvetić klasi VII Aleksa Radojković, klasa VIII Mirko Milovinović, klasa IX Nikola Miljković. U Kupu Fića Kup 1 najlji je bio Ivan Maganić, a Fićin Kup 2. danas je pripao Radiši Radisavljeviću.

    Uz dosta Neizvesnosti, uzbuđenja i adrenalina na zadovoljstvo mnogobrojne publike, na Ušću nije bilo ozbiljnijih incidenata. Takmičenje je prošlo u odličnoj atmosferi i fer sportskom nadmetanju.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •