•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS AKTIVNO NA 7. SAJMU SPORTA! PDF Štampa El. pošta
    petak, 23 novembar 2018 18:22

    AMSS će se i ove godine od 23 - 25. novembra brojnim aktivnostima, predstaviti na 7. Sajam sporta, koji se održava na Beogradskom sajmu u Hali 1, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.

    Ulaz za posetioce je besplatan, pa se očekuje više od 65 000 ljubitelja sporta i sportske opreme, kao i zainteresovanih za prateće manifestacije. AMSS je na svom štandu za sve ljubitelje auto i moto sporta obezbedio tri simulatora i prisustvo sportskih stručnjaka, u cilju bližeg upoznavanja sa ovim sportovima i sportskom vožnjom. Takođe, na Sajmu će biti prisutni i šampioni auto i moto sporta, koji će posetiocima promovisati svoje trkačke automobile i motore, sa kojma osvajaju brojne titule u zemlji i inostranstvu.

    U nedelju 25. novembra, sa početkom u 15 časova, u okviru 7. Sajma sporta, najuspešnijim takmičarima u auto i moto sportu, u sali za konferencije će generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev, predsednik SAKSS-a Staniša Lazarac i generalni sekretar MSS-a Božidar Mihailović, zvanično dodeliti medalje za uspeh najboljima u 2018. godini.

    AMSS je pripremio i iznenađenja za posetioce Sajma, koji će na štandu AMSS moći da se učlane u Auto-moto savez Srbije uz specijalan sajamski popust od 20%, po ceni od 2.000 dinara. Tako će budući članovi uz godišnji Super članski paket, steći pravo na privilegije na putu u zemlji i inostranstvu, besplatno šlepovanje, manje popravke na putu i drugo. Više informacija na sledećem linku.

    Posetioci Sajma će moći svakodnevno od 10-19 časova, u Hali I, u 20 aktivacionih zona, da obiđu predstavnike 95 sportskih granskih saveza, Olimpijskog komiteta, Paraolimpijskog komiteta, Zavoda za medicinu sporta, Antidoping agencije RS (ADAS) i Ministarstva odbrane, koji će prvi put na sajmu predstaviti projekte i planove vezane za sport i saradnju sa Sportskim savezom Srbije,  Ministastvom omladine i sporta i sportskim savezima i klubovima.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •