•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • AMSS SAJAMSKI POPUSTI PDF Štampa El. pošta
    sreda, 20 mart 2019 22:10

    Posetite naš ovogodišnji štand na 54. Salonu Automobila, od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu, iskoristite jedinstvene sajamske popuste Auto moto saveza Srbije i AMS Osiguranja i oprobajte se u sportskoj vožnji na simulatorima koji će Vam na našem štandu biti na raspolaganju.  

    U Hali 1 Beogradskog sajma na AMSS štandu, Vas Super članska kartica čeka po 30% nižoj ceni -  za samo 1.750 dinara! Sa Super članskom karticom potrebno je samo da pozovete Operativni centar AMSS na broj 1987, i ljubazni operateri će Vam organizovati pomoć na putu, popravku, šlepovanje, ili dati savet, informaciju, biće na raspolaganju 24 sata 365 dana u godini, besplatno u okviru Vaših članskih pogodnosti!

    AMS Osiguranje tradicionalno nagrađuje svakoga ko kupi polisu kasko osiguranja, sa 30% popusta, gratis Super članskom karticom.

    Kasko osiguranje predstavlja najsigurniji vid zaštite Vašeg vozila. Ugovaranjem kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzima rizik od nastanka štete na Vašem vozilu bez obzira na to usled čije odgovornosti je šteta nastala, i nadoknađuje Vam štetu nastalu usled rizika koje ste ugovori polisom: saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasade ili nekih drugih predmeta na vaše vozilo, elementarnih nepogoda, požara, poplave, krađe.

    Dobro došli na štand AMSS.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •