•  
  • Online servisi

   Naša Mreža

   Poslovne jedinice, Autо-Moto klubovi, Partneri... Pogledaj mapu
    
    

   Stanje na putevima

   Mapa prohodnosti puteva u Republici Srbiji.
   Detaljnije
    

   Video izveštaj o stanju na putevima u Republici Srbiji
   Detaljnije
    
    

   Vremenski podaci

    
    
    
    

   Šlep sluzba, dostupna 24/7!
   slepovanje, slep, slepanje, odslepati, doslepati


   • Na kartodromu “Ada Huja” otvorena trka Nagrada Beograda 2019 PDF Štampa El. pošta
    nedelja, 19 maj 2019 14:02

    U organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), Sportskog auto-moto saveza Beograda (SAMSB) i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, a uz podršku Auto-moto saveza Srbije (AMSS), Sportskog saveza Srbije (SSS) i grada Beograda, u nedelju 19. maja najmlađi takmičari u automobilizmu otvorili su ovogodišnji Šampionat Srbije u automobilizmu na kartodromu “Ada Huja” takmičenjem “Nagrada Beograda 2019”. Šezdeset prijavljenih mladih vozača-učesnika, starosti od 6 do 15 godina, na stazi dugoj 805m nadmeću se za bodove i nagrade u Šampionatu, u deset klasa, a u klasi VII i VIII  nastupaju i stariji.

    Na otvaranju takmičenja predsednik AMSS Dejan Stojić naglasio je da je AMSS u protekloj godini posebno pokazao odgovornost prema automobilizmu, dajući punu podršku njegovoj afirmaciji u zemlji i međunarodnim okvirima. “Prošle godine napravili smo reprezentaciju u kartingu koja je trenutno vodeća u CEZ Šampionatu i time dokazali da je rad prethodnih godina urodio plodom. Ovo je prvo od tri CEZ takmičenja u našoj zemlji i siguran sam da ćemo ubuduće imati još više učesnika”, rekao je Stojić i dodao da je ove godine obučeno 30 novih mladih sudija, kojima je ovo prvo takmičenje, te svim učesnicima poželeo sreću i uspeh. “Želim svima da vam se zahvalim što ste došli u ovolikom broju. Po prvi put imamo ovoliki broj takmičara iz Srbije i regiona i jako mi je drago što vidim da karting sport ide u nekom dobrom pravcu”, rekao je Stojić i dodao da je posebno ponosan na SAKSS što je napravio saradnju sa savezima u regionu.

    Karting trka “Nagrada Beograda 2019” boduje se za  FIA Centralno-Evropsku Zonu (CEZ), Šampionat Hrvatske i Sportstil Kup. Šampionat Srbije u kartingu nastavlja se već 08. juna na istom mestu.

     
  •  

   Prijava

    

   Kampanje / akcije

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   AMSS MOBILNA APLIKACIJA

   'Šta znaš o saobraćaju' 2010.
    
    
    
 •