AUTO - MOTO SAVEZ SRBIJE

AMSS na sajmu automobila 2010

POPUSTI I POKLONI AMS SRBIJE NA SAJMU AUTOMOBILA - POSETITE NAS !

Auto-moto savez Srbije i ove godine predstaviće svoje aktivnosti na Sajmu automobila u Beogradu od 8. do 14. marta. Na štandu u hali XIV posetioci će moći da se upoznaju sa brojnim prednostima i uštedama koje sobom nosi učlanjenje u AMSS, ponudama AMS Osiguranja, turističkim aranžmanima, moći će da pogledaju novo vozilo za snimanje puteva koje je konstruisao AMSS Centar za motorna vozila i još mnogo toga.

Pripremili smo značajne popuste za sve one koji odluče da se, u vreme održavanja Sajma, na našem štandu u hali XIV, učlane u veliku organizaciju automobilista, AMS Srbije. Naime, cena za osnovni i prošireni paket usluga biće 30% niža, pa ce tako osnovna kartica stajati 420, a ona sa proširenim pogodnostima u zemlji i inostranstvu, simboličnih 1400 dinara na godišnjem nivou. AMS Osiguranje posetiocima Sajma davaće promotivni popust od 10% za kasko osiguranje vozila.

Učlanjeni na štandu AMSS biće u prilici da dobiju atraktivne poklone: besplatan smeštaj u izuzetnom hotelu Best Western Premier Roemischer Kaiser sa četiri zvezdice u centru Beča na bazi dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, kao i besplatan vikend u luksuznom hotelu klub Satelit na Zlatiboru koji poklanja AMSS Poslovni sistem i CMC turistička agencija, a u kojem, inače, popust od 10% ostvaruju svi vlasnici žute članske karte AMSS. Osim toga, pripremili smo i za sve novoučlanjene, na našem štandu u hali XIV, poklone u vidu vrednosnih vaučera u iznosu od 3000 dinara koji će važiti za aranžmane iz bogate ponude naše turističke agencije.

Iskoristite sajamske pogodnosti i osvojite lepe poklone.

Očekujemo Vas u hali XIV Beogradskog sajma od 8. do 14. marta.

INFO I POMOĆ: 1987