Uslovi i pravila korišćenja internet prezentacije-portala www.amss.org.rs

Internet portal www.amss.org.rs je vlasništvo AUTO MOTO SAVEZA SRBIJE (u daljem tekstu AMSS).

Ulaskom i korišćenjem ovog internet portala prihvatate dole navedena pravila i uslove korišćenja sa kojima ste dužni da se pre korišćenja upoznate.

Podaci i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampatnje, javno prikazanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti AMSS-a. Korisnici portala ne smeju ni na koji način objavljene informacije koristiti u protiv zakonite svrhe, a posebno za izazivanje rasne, verske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti ili ih koristiti u bilo kojem kontekstu koji sadrži vulgarnosti, pozive na nasilje ili druge nedozvoljene ili nezakonite radnje.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa portalom i osobama vezanim za internet portal.
Postupanje suprotno propisanim uslovima i pravilima korišćenja bez saglasnosti AMSS-a podleže sudskoj zaštiti u skladu sa odredbama zakona o autorskim pravima i zakona o obligacionim odnosima s obzirom da je AMSS idejni projekat izveštaja o stanju na putevima - pod nazivom „Stanje na putevima“ zaštitio kao svoje autorsko delo prema potvrdi Autorske agencije za Srbiju pod br. K-67/09.

AMSS kao udruženje građanja podatke i informacije koje organizuje, uređuje i objavljuje na portalu u cilju informisanja svojih članova kao i drugih zainteresovanih lica i korisnika, prikuplja od nadležnih i ovlašćenih državnih institucija (MUP-a, Puteva Srbije i dr.) i ino-partnera, i ne odgovara za njihovu tačnosti i istinitost, a isti se ne mogu koristiti kao dokazi u sudskim postupcima i pred nadležnim državnim institucijama.

Portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima, koji su postavljeni kao pogodnost za korisnike sajta i AMSS ne kontroliše niti je odgovoran za sadržaj tih sajtova.

INFO I POMOĆ: 1987