AUTO - MOTO SAVEZ SRBIJE

Ispravno vozilo bezbedno vozilo

AMS Srbije, Uprava saobraćajne policije MUP  Republike Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda vozila, tradicionalno, dva puta godišnje, organizuju preventivno-bezbednosnu akciju „Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“. Medju vozačima vrlo popularna, ova aktivnost jedna je od najznačajnijih za povećenje nivoa bezbednosti saobraćaja, a organizuje se uvek pred zimsku, odnosno, letnju sezonu.

Vozačima širom Srbije omogućeno je, da potpuno besplatno, provere tehničku ispravnost svojih vozila i tako budu sigurni da bezbedno učestvuju u saobraćaju, a istovremeno se povećava broj ispravnih vozila na našim drumovima, stepen ispravnosti pregledanih vozila, a kod vozača se razvija navika da redovno kontrolišu tehničku ispravnost svojih automobila.

U poslednjih nekoliko godina, imajući u vidu da je sve više automobila koji za pogon koriste tečni naftni, AMS Srbije organizuje i dodatnu kontrolu zaptivenosti TNG instalacija i to u našim objektima koji su snabdeveni specijalnom opremom u Beogradu, Loznici, Baljevcu, Preljini, Prijepolju, Leskovcu, Vranju, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Pojatama, Boljevcu, Aleksandrovcu, Svilajncu i Nišu.

 

INFO I POMOĆ: 1987