Članstvo - Sve o članstvu

Zašto postati AMSS član?

 • Naša je briga da Vam u svakom trenutku obezbedimo osećaj sigurnosti na putu
 • Besplatno za Vas organizujemo tehničku pomoć na putu ili šlepovanje
 • Dajemo Vam neograničen broj saveta i informacija o stanju na putevima, stanju na graničnim prelazima i o vozilima
 • U slučaju kvara Vašeg vozila pokušavamo popravku na licu mesta kako biste odmah nastavili svoju rutu
 • U slučaju većeg kvara ili nezgode šlepamo Vas do najbližeg servisa
 • AMSS ima veliki broj vozila i partnera i zbog toga u najkraćem mogućem roku stižemo do Vas
 • Ukoliko Vam je potreban tehnički prgled, registracija ili osiguranje za Vas ili Vaše vozilo, sve to možete uraditi u AMSS poslovnicama širom Srbije, brzo i povoljno
 • Ako postanete član AMSS-a pomažete i Vi nama jer jedino zajedno možemo da ispunimo zajednički cilj povećanja bezbednosti u saobraćaju

Ko može biti član?

 • Fizičko lice, državljanin Republike Srbije, sa stalnim prebivalištem u RS
 • Strani državljanin sa privremenim boravkom u RS
 • Lice koje poseduje službena vozila

Sve pogodnosti iz članskih paketa, pripadaju isključivo članu za unapred definisano motorno vozilo registrovano u RS.
Ukoliko član ima više vozila, za svako mora imati članski paket kako bi pojedinačno za vozila mogle da se ostvaruju članske pogodnosti.
Više članova može koristiti članske pogodnosti za isto vozilo, ukoliko svaki od njih poseduje Člansku karticu sa članskim paketom za to vozilo.
Ukoliko imate službeno vozilo ili više službenih vozila članski paket se vezuje za odabrano službeno vozilo, a pravo da koristi članske pogodnosti ima svako lice koje ima ovlašćenje na isto.

Kako možete postati član?

•    Lično
Možete se lično učlaniti, u Vama najbližoj AMSS poslovnici, a one se nalaze širom Srbije. Član postajete onog trenutka kada potpišete pristupnicu, u koju se unose lični podaci i podaci o vozilu. Ukoliko ste novi član, pogodnosti se aktiviraju peti dan po potpisivanju pristupnice.
•    SMS-om
Kupite Super članski paket na nekoj od pumpi širom Srbije, pratite uputstvo za aktivaciju koje dobijete uz kupljeni članski paket, pošaljite porukom tražene podatke, i u trenutku kada primite potvdu da je aktivacija uspešno izvršena, u našoj ste bazi i postajete privilegovan član kroz Srbiju i kontinentalnu Evropu.
•  Online
Putem našeg sajta popunjavate pristupnicu sa traženim podacima. Uplatu možete vršiti direktno na sajtu, Vašom kreditnom ili debitnom karticom, ili uputstvom za uplatu koje možemo da vam pošaljemo mailom. To možete učiniti odmah ovde.


Korišćenje članskih pogodnosti

Član može da ostvari tehničke pogodnosti iz izabranog Članskog paketa isključivo ukoliko se nalazi u vozilu koje je naveo prilikom podnošenja zahteva za pristup članstvu, tako što prethodno pozove AMSS Operativni centar na broj telefona 1987, ili iz inostranstva na broj (+381 11) 333 12 00, a koji su na raspolaganju 24 sata dnevno, ili ako se prijavi putem AMSS mobilne aplikacije.


Da li ste znali da je AMSS članska kartica ujedno i platna kartica?

AMSS članska kartica se vodi u sistemu Dina Card kao prepaid kartica. Šta to znači? Ne možete je koristiti ukoliko na nju ne uplatite određeni iznos. Tek kada na njoj imate sredstva, možete plaćati robu ili usluge.
U tom slučaju, prilikom plaćanja kod naših partnera ostvarujete određeni popust. Plaćajte u punom iznosu, a iznos ostvarenog popusta, uplaćuje se na račun vaše kartice početkom narednog meseca, za sve ostvarene popuste prilikom kupovine u predhodnom mesecu.
Održavanje kartice se ne naplaćuje.
Popuste ostvarujete na prodajnim mestima širom Srbije, koja su obeležena nalepnicom ˝Plati i Uštedi˝ .
Ovde možete proveriti ko su naši partneri i kolike popuste možete da ostvarite na prodajnim mestima.
Ukoliko ste na putu po Evropi, treba da znate da je naša Super članska kartica deo programa popusta ˝Show your card˝ sa kojom možete ostvariti popuste na hotele, restorane, renta car agencije, muzeje, galerije, istorijske znamenitosti, zabavne parkove, šoping centre i dr.
˝Show your card˝ program samo u Evropi ima preko 600 partnera i više od 30.000 objekata, gde sa našom karticom možete ostvariti popuste i do 40%.
Za više informacija www.showyourcard.com


Rok trajanja članske kartice?

AMSS članska kartica važi 3 godine, a odabrani članski paket godinu dana. Članski paket se obnavlja po isteku godišnje članarine.
Nakon isteka članske godine, AMSS nema obavezu realizacije zahtevanih članskih-tehničkih pogodnosti, ako nije evidentirana uplata godišnje članarine, odnosno, obnova članskog paketa za sledeću godinu.
Član ima status pasivnog člana nakon isteka godišnje članarine a do uplate nove godišnje članarine, i uz važeću člansku-platnu karticu i dalje ima pravo na programe ušteda i neke besplatne pogodnosti.
 

INFO I POMOĆ: 1987